Hirdetés

Hamarosan itt a következő Monkey Island epizód

|

A Telltale nem üldögél a babérjain, és szállítja a második Monkey Island epizódot.

Hirdetés

Az epizódikus megjelenést lehet szeretni, és lehet utálni. Ahogy a Valve elképzeli, úgy inkább az utóbbi felé hajlunk, hiszen az Episode 3 fejlesztése lassan tovább tart, mint a Half Life 2-é. Szerencsére a Telltale dolgozói igazi jómunkásemberek.

A LucasArts egyik legjobb kalandjátéka volt anno a Secret of the Monkey Island. A nagy retro hullám következtében nem csak az eredeti játékot kaptuk meg felújítva, hanem a Telltale jóvoltából egy új sorozat is útnak indult. Mivel ezek az epiózódok nem túl hosszúak, mostanra mindenki kivégezhette már. Nem kell kétségbe esni, hiszen augusztus 20-án érkezik a következő rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)