Hirdetés

Hamarosan jobb minőségben élvezhetjük a The Elder Scrolls Online kalandjait

|

Az új generációs konzolok tulajdonosai egy rakás grafikai változtatást kapnak még idén nyáron.

Hirdetés

A Bethesda és a ZeniMax még azért nem adták ki a The Elder Scrolls Online új generációs frissítőcsomagját, mert nagyon komolyan veszik a projektet. A fejlesztők szerették volna a lehető legjobban kihasználni az új hardverek adta lehetőségeket, így a grafikai tálalás minden területét megszépítették. A 60 fps-es képfrissítés csak a jéghegy csúcsa: a lenti trailerben magatok is láthatjátok, hogy mekkorát lépett előre a konzolos változat.

Hirdetés

A látótávolságtól a finomított élsimításon át a javított tükröződésekig egy rakat kisebb-nagyobb fejlesztést eszközölnek az The Elder Scrolls Online-on, és még a töltési időkből is jelentősen lecsípnek.

Ez mind nagyon jól hangzik, és most, hogy közeleg a következő kiegészítő, valószínűleg látványos emelkedést hoz majd a konzolos játékosszámban. A grafikai tuningot elhozó frissítés 2021. június 8-án fut be, addig pedig még több részletet is megosztanak majd velünk a fejlesztők. Érdemes lesz figyelni a projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)