Hirdetés

Hamarosan jöhet az következő Halo Infinite trailer?

|

Aki már hiányolta életéből Craiget, az alacsony poligonszámú pusztítót, az nemsokára újra találkozhat vele.

Hirdetés

A Halo Infinite fejlesztőcsapatának tagja, Joseph Staten kirakott egy érdekes posztot, egy még érdekesebb kérdőívvel. Az említett tweetben van egy fotó, ahol egy szerkesztés alatt álló videó darabkáit láthatjuk megszámozott jelölésekkel.

Ezt a képet gyorsan követte egy kérdés, hogy "vajon mi lesz az utolsó szám?". A 15 és 17 után a 117 volt az utolsó opció, ami egy ügyes kis utalás Master Chiefre, John 117-re. Nyilván a szavazáson az utóbbi nyert.

Hirdetés

A videós szekvencia jelölések és a 343 korábbi közleménye, miszerint hamarosan új infókat kapunk majd a játékról arra engednek következtetni minket (és a rajongótábort), hogy még ebben a hónapban új látnivalók érkeznek.

A Halo Infinite első játékmenet anyaga vegyes fogadtatást kapott, részben a Craignek keresztelt, poligonban szegény ellenfélnek köszönhetően, aki amolyan szegény ember Thanosaként lopta be magát szívünkbe. Ettől függetlenül azért sokan voltak, akik nagyon élvezték a bemutatót és tűkön ülve várják a következő adagot. Mi az utóbbi táborba tartozunk. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)