Hirdetés

Hamarosan jön a Football Manager 2022, duplán jól járnak az Xbox Game Pass előfizetők

|

Nem a Microsoft lesz az egyetlen forgalmazó, azonban PlayStationre így sem érkezik a játék.

Hirdetés

A SEGA és a Sports Interactive hivatalosan is megerősítette, hogy november 9-én indul útjára a Football Manager 2022, a népszerű taktikai játékuk legújabb epizódja, ami PC mellett Xboxra is elérhető lesz.

A sorozat minden évben kiemelkedően népszerű a Steam statisztikái szerint, így a Microsoftnak fontos stratégiai elem lehet, hogy az idei epizód az első naptól játszható lesz az Xbox Game Pass előfizetőknek.

Hirdetés

A program két verzióban lesz elérhető platformnak megfelelően, PC-n a klasszikus Football Manager 2022, Xboxon pedig rendkívül eredeti módon a Football Manager 2022 Xbox Edition címmel.

A Microsoft szerint az irányítás a kontroller minden funkcióját kihasználja majd, így a virtuális menedzsereknek könnyed lesz a kezelés a mágnestáblától egészen az oldalvonalig bezárólag.

A fejlesztést végző Sports Interactive elmondta, szeptember folyamán sok újdonságot bemutatnak majd meg, azonban azt is megerősítették, hogy a PlayStationön klubbot irányítani vágyók más platformra kell, hogy költözzenek. Egy Nintendo Switches verzió ugyan tervben van, erről még semmilyen konkrét információ nem érkezett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Football Manager 2022 tehát november 9-én jelenik meg PC-re és Xbox konzolokra, továbbá Xbox Cloud Gamingen is játszható lesz, ahol a mentéseink is elérhetőek lesznek, platformtól függetlenül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)