Hirdetés

Hamarosan jön az idei első Future Games Show, benne egy rakás bejelentéssel

|

Nem kell júniusig várnunk fontos videojátékos eseményekre.

Hirdetés

Tavaly már láthattuk, hogy a kiadók - elszakadva a korábbi évek trendjeitől - nem akarják görcsösen júniusban, az E3 idejében szállítani bejelentéseiket, hanem inkább jelentkeznek, ha mondanivalójuk akad. Most, a járvány miatt pláne kiszámíthatatlan minden, és várhatóan 2021 sem lesz olyan erős év, mert számos játék munkálatait hátráltatják a korlátozások.

A GamesRadar+ által szervezett Future Games Show-ból kettőt is rendeztek 2020-ban, és pár hét múlva jön az idei első műsor, benne több mint 40 játékkal.

Hirdetés

A március 25-én, magyar idő szerint 22:45-kor kezdődő Future Games Show Spring Showcase során trailerekre, bejelentésekre, beszélgetésekre és interjúkra számíthatunk, és közreműködik a SEGA, a Team17, a Warner Bros., valamint az Electronic Arts. A műsort a Resident Evil 3 Remake két színésze, a Jillt megformáló Nicole Tompkins és a Carlost alakító Jeff Schine vezetik.

Ezt követően lesz majd egy FGS júniusban és egy augusztusban is. Reméljük, tényleg érdemes lesz figyelemmel kísérni őket; szólni fogunk, bármi izgalmas történik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)