Hirdetés

Hamarosan kikerül négy remek játék az Xbox Game Passból, de még nem késő kipróbálni őket

|

Kiderült, mely játékoknak kell búcsút intenünk január végén.

Hirdetés

Összességében még mindig növekszik az Xbox Game Passben elérhető játékok száma, általában minden hónapban több kerül be, mint amennyit eltávolítanak a kínálatból. A választék így is változatos és terjedelmes marad, ugyanakkor mindig szomorú, ha pont azokat veszik el, amikkel már régóta szemeztünk.

Szerencsére a Microsoft van olyan jó fej, hogy előre szól: azt is időben megtudtuk, hogy január 15-ével távozik a We Happy Few (amit egyébként az a Compulsion Games fejlesztett, amely már az Xbox Game Studios része), a Danganronpa: Trigger Happy Havoc és a Windjammers 2. Január 31-én négy további játéknak kell búcsút mondanunk.

Hirdetés

A Leaving Soon szekcióban már látható a Telling Lies, a Worms WMD, a Donut County, illetve a Taiko no Tatsujin: The Drum Master!, mely utóbbi egy érdekes, de remek ritmusjáték. A többiről talán hallottatok, de ha nem, keressetek rájuk, és próbáljátok meg kiélvezni őket az elkövetkezendő szűk két hétben.

Ha egyébként kipróbálnátok a Game Passt, vagy visszatérnétek némi szünet után, erre fáradjatok, hamarosan 10 egyhónapos előfizetést osztunk ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)