Hirdetés

Hamarosan könnyedén kivégezhetsz egy Oscar-jelölt színésznőt

|

A The Dark Pictures - The Devil In Me új előzetesében megismerhetjük azokat a szereplőket, akiket nehéz lesz életben tartani, Jessie Buckley rajongói felköthetik a nadrágjukat.

Hirdetés

Ha valaki szereti a filmszerű horrorjátékokat, az biztosan találkozott már a Supermassive Games nevével. A csapat olyannyira kimaxolja ezt a kategóriát, hogy előszeretettel castingol ismert hollywoodi színészeket a projektjeihez: az Until Dawnban például Rami Malek és Hayden Panettiere, a The Quarry történetében Ted Raimi, David Arquette és Lance Henriksen, a The Dark Pictures Anthology eddigi játékaiban pedig Shawn Ashmore (Man of Medan), Will Poulter (Little Hope) és Ashley Tisdale (House of Ashes) szerepeltek. 

Nincs ez másként a horrorantológia új fejezete, a The Devil in Me esetében sem, aminek a főszerepét a The Lost Daughter című dráma kapcsán Oscar-díjra jelölt színésznő, Jessie Buckley játssza el. Persze nem ő lesz az egyetlen, akiért izgulhatunk.

Hirdetés

A The Dark Pictures Anthology új része az előzetesünk alapján minden eddiginél szebb, összetettebb és izgalmasabb lehet, a feszültségről nem is beszélve, ugyanis ahogyan arra a legutóbbi trailer rámutatott, itt tényleg senki sem lesz biztonságban. A Fűrész-széria, a Ragyogás és a Péntek 13 által inspirált sztori napjainkban játszódik, és egy kis tévétársaság sorozatgyilkosokról készít benne dokusorozatot. Az első évad végénél járnak és egy ütős szezonzárót terveznek, ami egy titokzatos hotelben jöhet össze, csakhogy a forgatás nem éppen úgy alakul, ahogy szerették volna. 

Az alábbi előzetesben a stáb tagjait ismerhetjük meg, név szerint Charlie Lonnitot, Kate Wildert, Mark Nestort, Jamie Tiergant és Erin Keemant. Íme a Lonnit Entertainment csapata, akik közül többen gyaníthatóan nem fogják megérni a stáblistát: 

A The Devil in Me megjelenésére már nem kell sokat  várni, november 18-án jön PC-re (Steam), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)