Hirdetés

Hamarosan láthatjuk a Marvel’s Avengers next-gen változatát

|

A következő DLC mellett a Marvel's Avengers next-gen konzolos frissítésről is lerántja majd a leplet a februári Deep Dive videó.

Hirdetés

A Crystal Dynamics Bosszúállók-játékát ugyan lazán beválogattuk a tavalyi év legnagyobb csalódásai közé, de Marvel's Avengers tesztünkben azért azt is leszögeztük, hogy akadnak jó elemei a mókának.

A játékhoz azóta több kisebb javítás és egy DLC is érkezett, s már egy ideje tudjuk, hogy a következő kiegészítő cselekménye az első Sólyomszem körül bonyolódik majd.

Az Operation: Hawkeye - Future Imperfectből eddig csak egy teasert láthattunk, de a játék hivatalos Twitter-csatornáján nemrég bejelentették, hogy február 16-án érkezik egy hosszabb Deep Dive videó, amiben nem csak DLC-t, de a PS5-ös és Xbox Series-es update-et is megmutatják.  

Hirdetés

A második kiegészítő sztorija közvetlen folytatása lesz a decemberben megjelent előzőnek, ami a harmadik Hawkeye-t, Kate Bishopot helyezte a középpontba.

A next-gen frissítésről pedig egyelőre annyit tudunk, hogy ingyenes lesz, s hogy az új konzolok birtokosai két mód közül választhatnak majd: az egyik a felbontásra helyezi a hangsúlyt,  míg a másik a stabil 60fps-t veszi célba.

Akit Marvel's Avengers félkész formájában is elkapott az Bosszúállók-hangulat, annak idén mindenképp érdemes lesz figyelemmel kísérnie a sorban érkező tartalmakat, a játék mögött álló Square Enix ugyanis nagyon bízik abban, hogy sikerül velük kiküszöbölni a fejlesztés tetemes veszteségeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)