Hirdetés

Hamarosan leállnak a Pagan Online szerverei

|

A Wargaming játéka ezzel együtt azonban nem válik játszhatatlanná.

Hirdetés

A World of Tanks stúdiója és a Mad Head Games közösen hozták össze a Diablóra hajazó és folyamatosan bővülő akció-szerepjátékukat, a Pagan Online-t, amit még tavaly szeptemberben volt szerencsém tesztelni, és biztató volt a kezdet, így ígéretes jövőben reménykedtem. 

Hirdetés

Most, kevesebb mint egy évvel később azonban bejelentette a Wargaming, hogy dobja a játék online részét, augusztus 4-én leállnak a szerverek és a Pagan Online single player játékként folytatja pályafutását. A hivatalos közlemény alapján az utóbbi egy év során világossá vált a számukra, hogy multiplayer játékként nem tudják fenntartani a Pagant, viszont a közösségről továbbra is gondoskodni szeretnének, ezért megállapodtak a Mad Head Gamesszel, hogy a Pagan Online-t egyjátékos élményként gondozzák tovább a Steamen keresztül. A csapat a játék napi tevékenységeit, valamint technikai támogatását is át fogja venni, azonban a GYIK szerint egyelőre nincsenek terveik a további tartalmakra vonatkozóan. 

A Pagan Online már nem vásárolható meg a Wargaming.net-en keresztül és átmenetileg a Steamen sem beszerezhető, de utóbbi megváltozik, ahogy augusztus 4-én élesedik az egyjátékos patch. A Wargaming egyébként szeretné megjutalmazni azokat, akik eddig játszottak az akció-RPG-vel: 7 nap prémiumot és egy-egy járművet kínálnak fel a nagyobb játékaikhoz, amik 4-e után fognak hozzáadódni a Wargaming.net fiókokhoz. 

A Pagan Online-nal a SteamCharts adatai alapján az elmúlt 24 órában maximum 11-en játszottak egy időben, de már júniusban is csak 20 volt a rekord, és február óta nem ment 60 fölé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)