Hirdetés

Hamarosan licenszelhető lesz az id Tech5

|

Kevin Cloud, az id Software vezető grafikusa mesélt a Shacknews-nak a fejlesztés alatt álló id Tech5 grafikus motorról.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban szinte csak az Unreal Engine készülő legújabb generációjáról hallhattunk, azonban senki se felejtse el, hogy John Carmack kisebb bukdácsolások után ismét az élre óhajt törni és az épp fejlesztés alatt álló id Tech5 motor eddigi képességeit látva bizony jobb ha mindenki felköti majd a gatyáját.

4807c2dc56023_featured_without_text_idtech5.jpg
 

A Shacknews csapata is érezte, hogy itt az ideje kicsit érdeklődni, mert nagyon nagy a csend a csapat körül. Szerencséjükre Kevin Cloud, az id Software vezető grafikusa kézséggel válaszolt a kérdésekre, így többek között sikerült megtudnunk, hogy az engine fejlesztési munkálatai a megfelelő ütemben haladnak, jelenleg gőzerővel készül az SDK csomag, így hamarosan mindenki számára licenszelhető lesz a motor. Cloud állítása szerint PS3-on, PC-n és X360-on egyaránt stabil 60 FPS-re képes majd a Tech5, mely egyedülálló megvalósításokra lesz majd képes. Első éles bevetése a csapat új akciójátéka, a Rage lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)