Hirdetés

Hamarosan magyarul játszhatod majd a Dead Island 2-t és a Star Wars Jedi: Survivort is

|

A Hogwarts Legacy és A Plague Tale: Requiem fordítását is végző csapat két újabb nagyágyún dolgozik.

Hirdetés

Rendszeresen beszámolunk nektek arról, ha újabb magyarítások jelentek meg, hiszen a hobbifordítók lelkesen és a legtöbbször csak egy köszönömöt remélve végzik el azt a feladatot, amit a kiadóknak, forgalmazóknak és fejlesztőknek kellene: a magyar felirat elkészítését (legutóbb olyan alkotásokhoz született honosítás, mint a The Dark Pictures Anthology: Little Hope és a Shadowrun Returns). 

A révbe ért magyarítások mellett azonban írni szoktunk azokról a nagyobb projektekről is, amik még folyamatban vannak és a készítőknek szükségük van hozzá segítségre, ezek befejezését rengetegen várják. Ilyen volt például a Hogwarts Legacy és A Plague Tale: Requiem is, és mindkettőért NightVison, valamint csapata felelt, akik máris két újabb videojátékot vettek kezelésbe. 

Hirdetés

NightVison a Magyarítások Portálon tette közzé felhívását, mivel készül a Dead Island 2 fordítása, és bár április végén már 20% fölött volt a készültség szintje, szükségük lenne fordítókra, korrektorokra, grafikusokra, technikai támogatókra, akik e-mailen és Discordon is jelentkezhetnek. Íme egy kis ízelítő a munkájukból, kedvcsináló az érdeklődőknek: 

A posztból az is kiderült, hogy NightVison a Star Wars Jedi: Survivorre is rávetette magát a csapatával és FEARKával közösen, így erre a projektre is lehet jelentkezni a fenti feladatkörökre, a megadott elérhetőségeken keresztül. Belátható időn belül valószínűleg mindkettővel magyar felirattal játszhatunk majd PC-n, minél több az önkéntes segítő, annál hamarabb.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)