Hirdetés

Hamarosan már forintban is fizethetünk a Steamen

|

A hivatalos bejelentés még várat magára, de a hét új pénznemmel, köztük a magyar forinttal bővült a Steam.

Hirdetés

PlayStation és Xbox konzolokon már alapvetésnek számít egy ideje, hogy nem dollárban vagy euróban, hanem forintban fizetünk a játékainkért. A Steamen eddig csak euróért vásárolhattunk, ami az árfolyamok függvényében sokszor nem volt épp kellemes megoldás. A Steam Database jelentése szerint azonban nemrég, egészen pontosan a legutóbbi karbantartás során hét új pénznem is elérhetővé vált a Valve piacterén.

A svéd korona, a bolgár leva, a horvát kuna, a cseh és dán korona, valamint a román lej mellett nagy örömünkre a magyar forint is az új valuták között szerepel. 

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy egyelőre még nem jelentette be hivatalosan a Valve a forint érkezését, de a Steam kódjában már benne van ez a lehetőség is a Steam Database információi szerint. Mindez bizonnyal hamarosan megtörténik a nagy bejelentés, miután pedig a Valve aktiválja a funkciót, búcsút inthetünk az eurónak, és végre valahára forintban is el tudunk költeni egy kisebb vagyont az épp aktuális Steam akciókon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)