Hirdetés

Hamarosan már nem kell külön megvásárolni a FIFA 21-et, ha focizni támadna kedvünk

|

Az EA játéka két előfizetéses szolgáltatásba is bekerül ebben a hónapban.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass alapvetően remek választás lehet azok számára, akik szeretnek sokat játszani és új kalandokat kipróbálni, hiszen egy nem túl vészes havi díjért cserébe számtalan játékot érhetnek el a tagok. Nem olyan régen pedig az Electronic Arts hasonló szolgáltatásának, vagyis az EA Play-nek a felhozatala is elérhetővé vált a Microsoft megoldásának Ultimate verziójában, ami azt jelenti, hogy még nagyobb lett a már amúgy sem csekély kínálat.

Hirdetés

Hamarosan pedig még tovább bővül a repertoár, mivel az EA bejelentése alapján az NHL 21 és a Madden NFL 21 után a tavaly debütált FIFA 21 is elérhető lesz az EA Play, és így értelemszerűen az Xbox Game Pass Ultimate kínálatában is. A focis játék megérkezése a tervek szerint május 6-án lesz esedékes, szóval ha mostanában terveztétek volna megvásárolni az EA alkotását, akkor most már érdemesebb lehet várni egy kicsit.

Egyébként akkor is megérhet egy próbát az Xbox Game Pass, ha nem kifejezetten érdeklődtök a FIFA széria iránt, hiszen valószínűleg májusban is sok játékkal bővül majd, és még egy újdonság is elérhető lesz már a megjelenése napján a szolgáltatáson keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)