Hirdetés

Hamarosan már nem lehet megvenni a Forza Horizon 3-at

|

Nem árt sietni, ha esetleg még be akarjátok szerezni a harmadik Forza Horizon játékot, mielőtt végleg elérhetetlenné válik.

Hirdetés

A hivatalos Forza Horizon Twitter-oldalon jelentették be, hogy a játék elérkezett életciklusa végéhez, ami azt jelenti, hogy hamarosan digitálisan már nem lehet majd megvásárolni az alapjátékot és annak DLC-it. Erre egészen pontosan szeptember 27-én kerül majd sor. 

Hirdetés

A Microsoft persze volt olyan tündér, és gondolt azokra is, akik esetleg még nem vették volna meg a játékot, de mindenképp szeretnék azt gyűjteményükben tudni. Ők az alapjátékot 9 990 forint helyett 3 295 forintért vehetik meg, a Forza Horizon 3 Ultimate Editiont pedig 23 990 forint helyett 7 195-ért. A Blizzard Mountain és Hot Wheels DLC-k nem lettek olcsóbbak, ezek egyenként 6 900 forintba kerülnek.

Bár furának tűnhet a megoldás, ez cseppet sem idegen a Forza sorozattól. Tavaly a Forza Motorsport 6-ot tüntették el ugyanilyen módon a digitális piacterekről, 2018-ban pedig a Forza Horizon 2-t.

A szerverek szeptember 27. után is élni fognak, tehát aki már korábban megvette a játékot, az gond nélkül játszhat továbbra is a Forza Horizon 3-mal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)