Hirdetés

Hamarosan masszív prezentációt kap a FromSoftware új játéka

|

Az Armored Core 6: Fires of Rubicon nemsokára megmutatja magát.

Hirdetés

A Dark Souls szériával komoly reputációt építő FromSoftware tavaly mennybe ment az Elden Ringgel, amire már alig lehetett volna rálicitálni azonnal, így nem meglepő módon a stúdió a változatosság mellett döntött és bejelentette a 2022-es The Game Awards során, hogy feltámasztja egy régi és kultikus sci-fi franchise-át, az Armored Core-t, amelynek legutóbbi számozott epizódja 2012-ben, a Dark Souls után jelent meg. Több mint tíz évvel az Armored Core V után elérkezett a folytatás ideje. 

A brutális bossharcokat ígérő Armored Core VI: Fires of Rubicon elsősorban a mecha-rajongókat célozza meg, viszont nem csak őket: Hidetaka Miyazaki korábban elmondta, hogy az eredeti Armored Core-játékok alapkoncepciójához hozzáadták az elmúlt években szerzett tapasztalataikat, a játékot rendező Masaru Yamamura szerint pedig a Sekirót érzi a legközelebb az új részhez. 

Hirdetés

Alig várjuk már, hogy további részleket is megtudhassunk és megpillanthassuk a játékmenetet, erre pedig valószínűleg már nem is kell sokáig várnunk. A Bandai Namco honlapja alapján ugyanis az Armored Core 6: Fires of Rubicon is ott lesz a február 2. és 5. között megrendezésre kerülő Taipei Game Show Online-on, ahol február 3-án - magyar idő szerint 13:00 és 14:00 között - egyórás prezentációra számíthatnak az érdeklődők a FromSoftware producerével, Yasunori Ogurával. Azt egyelőre nem tudni, hogy a gameplay-t megmutatják-e, de új részletek garantáltan lesznek. 

Az Armored Core 6: Fires of Rubicon valamikor 2023-ban fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)