Hirdetés

Hamarosan még jobb lesz a Minecraft Dungeons

|

A Mojang tovább görgeti az ARPG szekerét; készüljetek, kalandozók, a Netherbe megyünk.

Hirdetés

A Minecraft Dungeons nem aratott akkora sikert, mint a nagy testvére, de egy alapvetően jól sikerült akció-RPG lett. Hozott mindent, amit a műfajtól elvárnánk, kapudrognak teljesen jó, de a kattingatás megszállott rajongói maradtak a jól bejártatott kedvenceiknél. Persze a Mojang nem is igazán a hardcore piacra lőtt, sokkal inkább az ifjabb kalandozókat akarta megszólítani, és ez hibátlanul sikerült is. A stúdió azóta is ontja magából a jobbnál jobb tartalmakat.

Hirdetés

Legutóbb decemberben érkezett egy nagyobb DLC, a következő pedig még ebben a hónapban fog befutni Flames of the Nether címmel. Akik járatosak a Minecraft világában, azok már ki is találhatták, hogy hol játszódik a sztori: a csomag tulajdonosai lemehetnek majd a Netherbe, hogy ott új szörnyekkel küzdhessenek, új missziókat teljesíthessenek és új cuccokat gyűjthessenek be.

Aki nem költene extra pénzt a játékra, annak is lesz tennivalója a Flames of the Netherrel együtt megjelenő ingyenes frissítésnek hála. A következő csomaggal megjelennek ugyanis az Ancient Hunts küldetések, melyek véletlenszerűen generált pályákra küldik a játékosokat. Itt Ancient ellenfeleket kell levágniuk Gold és Gilded tárgyak reményében.

A DLC és a frissítés február 24-én érkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)