Hirdetés

Hamarosan még testközelibb élménnyé változik a Microsoft Flight Simulator

|

A fejlesztők október végén, vagy legkésőbb november elején indítanák a VR tesztelési időszakot.

Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator továbbra is nagy népszerűségnek örvend, a játékosok pedig egyre több érdekes moddal is bővítik az egyébként sem unalmas alapjátékot. A Microsoft és az Asobo továbbra is azon dolgozik, hogy még élethűbb élmény legyen a játék, így a fejlesztés alatt álló VR verzió hamarosan kipróbálható lesz az előírásoknak megfelelő játékosok számára.

Legutóbb Jorg Neumann, a játék vezető fejlesztője, valamint Sebastian Wloch, az Asobo Studio ügyvezetője válaszoltak a rajongók által feltett kérdésekre, és az egyik legérdekesebb téma a játék VR verziója volt. Neumann elmondta, hogy a terveik szerint a tesztelés a Windows Mixed Reality eszközökön lesz elérhető, és a Microsoft Insider programon keresztül lehet jelentkezni a bétára. A jelentkezésnek van néhány előírt feltétele, ezek olvashatók a játék hivatalos honlapján.

Hirdetés

Neumann még emellett azt is említette, hogy két-három havonta fognak újabb frissítések érkezni a Microsoft Flight Simulatorhoz, a következő pedig amerikai gépeket fog hozni. A teljes, közel egy órás kérdezz-felelek videót alább nézhetitek végig.

Ti kipróbálnátok a Microsoft Flight Simulatort VR-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)