Hirdetés

Hamarosan még többet tudunk majd a Resident Evil Village-től, és az ünnepi tervekről

|

Újabb Resident Evil Showcase a láthatáron, ezúttal szóba kerül az idei évforduló is.

Hirdetés

A legutóbbi Resident Evil Showcase-en az idén megjelenő Resident Evil Village-ről árultak el nekünk a Capcom illetékesei egyet s mást, a május 7-én megjelenő nyolcadik számozott epizód érkezése előtt viszont még pont van elég idő egy újabb show-ra. Ezt ma be is jelentették, áprilisban jön a következő Showcase.

Ezúttal nem csak a nyolcadik rész kerül szóba, hiszen épp ma ünnepli az egész széria a 25. évfordulóját, így az ünnepi tervekről is mesélnek nekünk a jövő hónapban.

Hirdetés

Ennél többet viszont sajnos egyelőre nem kötöttek az orrunkra, illetve az esemény pontos dátumát sem árulták el, most még csak annyit lehet tudni, hogy valamikor áprilisban fogják megtartani. Kíváncsian várjuk, mivel készülnek majd az áprilisi show-ra. 

Addigis azonban bőven van még elég időnk megnézni ma publikált, szülinap Resident Evil videónkat újra és újra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)