Hirdetés

Hamarosan megérkezik a Battlefield 2042 utolsó specialistája

|

A játék támogatását nem állítják le, több specialista azonban nem érkezik már a jövőben.

Hirdetés

Az EA és a DICE nemrégiben bemutatta a Battlefield 2042 negyedik szezonját, az Eleventh Hourt, ami számos új tartalommal bővíti majd a játékot, ahogy az el is várható egy ekkora csomag esetén, ezzel együtt azonban azt is megerősítették, hogy miközben a játék támogatása még fennmarad, több specialistát már nem terveznek kiadni a jövőben.

Ezzel az EA végleg elismerte, hogy rossz döntés volt ezek erőltetése a Battlefield játékokban

Hirdetés

A Season 4: Eleventh Hour új operátora Camila Blasco lesz, egy spanyol No-Pat a Recon osztályban. Különleges képessége, hogy jól tud rejtőzködni és megkerülve hátba támadni az ellenfeleit az X6-Infiltration eszközének köszönhetően. Egészen idáig minden Battlefield 2042 szezonnak fontos része volt az új katona, a class rendszer átdolgozása után azonban a DICE inkább a frissítésekre és hibajavításokra koncentrál a specialista kínálat bővítése helyett.

Ugyan ez kétségtelenül nagy változás a Battlefield 2042-vel kapcsolatban, az EA részéről eddig semmi jel nem mutat arra, hogy tervben lenne a játék támogatásának leállítása, sőt, már a Season 5 érkezése is szinte biztosra vehető, természetesen hozzá járó battle pass-szel együtt. A fejünket viszont nem szabad a homokba dugni, mikor egy live service játék frissítéseinek tartalma elkezd megváltozni, csökkenni, az már a vég első jele.

Addig is viszont számos új tartalmat élvezhetünk, mint például az új dél-afrikai pálya, a Flashpoint, a Szuper 500 shotgun, az RM68-as AR, az AC9 SMG és az RPT-31-es LMG, ezek mellett pedig jön számos vault fegyver, továbbá újabb 100 szint, amik során számos battle pass tartalmat oldhatunk fel, egy részét ingyen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)