Hirdetés

Hamarosan megismerhetjük a Call of Duty: Vanguard zombi módját

|

Holnap végre kiderül, igazak voltak-e a pletykák a népszerű játékmód megújulásával kapcsolatban.

Hirdetés

Minden bizonnyal az utolsó simításokat végzi a Sledgehammer Games a Call of Duty: Vanguardon, bár a béta végeztével azért kaptak bőven feladatot a srácok a közösségtől. Mi is nagyon várjuk már a megjelenést, azonban hiába a multis béta, a kampányról még nem tudunk mindent, a zombi módról pedig konkrétan csak pletykákat hallottunk egészen mostanáig.

Egyes szivárogtatók azt állítják, hogy a Vanguard csavar egyet a jól bevált, mostanra viszont kicsit ellaposodott mechanikákon és a megszokott hentelés helyett az idei zombis őrület az Outbreak, az Onslaught és a klasszikus formula keveréke lesz.

Hirdetés

A pletykákat érdemes mindig fenntartásokkal kezelni, nem kell azonban már sokat várnunk a leleplezésre, az Activision ugyanis bejelentette, hogy magyar idő szerint csütörtök délután 5 órakor végre megmutatják, mivel készültek az idei évre.

A fejlesztők nemrég a sztori karaktereit is bemutatták. Ha még nem láttátok, mindenképp érdemes szakítani rá két és fél percet, a Gamestar YouTube csatornáján magyar felirattal nézhetitek meg:

A Call of Duty: Vanguard november 5-én jelenik meg PC-re, Xbox One és Series gépekre, illetve PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)