Hirdetés

Hamarosan megjelenhet a Firaxis által fejlesztett Marvel RPG

|

Minden jel arra mutat, hogy a Marvel's Midnight Suns hamarosan elérhetővé válik.

Hirdetés

Évek óta készül a Firaxis csapatának gondozásában a Marvel's Midnight Suns, amit 2021 augusztusában jelentettek be, és az akkori ígéretek szerint 2022 márciusában már meg is kellett volna, jelennie.

A leleplezés után a fejlesztők hamar észbe kaptak, a megjelenést 2022 második felére tolták, most azonban már látszik a fény az alagút végén.

Hirdetés

Ugyan a megjelenésről a halasztás óta nincs hír, a Final Weapon csapata kiszúrta, hogy Ausztráliában és Dél-Koreában korhatárbesorolást kaptak a játékok. Általában ezek a minősítéseket akkor osztják ki, amikor a játékok már közel vannak a megjelenéshez, így a Midnight Suns is hamarosan nagy bejelentéssel térhet vissza a köztudatba. A jövő hónapban megrendezésre kerülő Summer Games Fest tökéletes alkalomnak tűnik a bejelentéshez, várjuk a fejleményeket.

A Marvel's Midnight Suns egy körökre osztott, kártya-alapú harcrendszerrel ellátott játék lesz. Ha a Firaxis mindent szállít, amit korábban megígértek, akkor lesz egy hub, ahol interakcióba léphetnek egymással a lapjainkon szereplő karakterek, továbbá egy in-game social rendszert is terveznek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)