Hirdetés

Hamarosan megjelenhet a Half-Life 2 Remastered?

|

A rajongói felújítás megkapta a Valve áldását, így ha elkészül, akkor felkerülhet a Steamre.

Hirdetés

A Half-Life 2 Remastered sajnos nem egy hivatalos újrakeverés. A projektet Filip Victor fejleszti, aki egy licencelt tartalomgyártó, és ennek köszönhetően hozzáférést kapott a Valve grafikus motorjához és játékainak adataihoz.

Filip engedélyeinek hála a játék külön meg is jelenhet a Steamen, egy teljes értékű termékként (akárcsak a Black Mesa). Ez azt jelenti, hogy a Half-Life 2 Remastered annyira hasonlít majd egy hivatalos projekthez, amennyire csak lehet.

Hirdetés

A fejlesztő korábban segédkezett a Half-Life 2 Update összeállításában, ami egy nagy grafikai felújító csomag volt. Akkor a srácok nagyrészt a fény-árnyék hatásokra, a víz textúrákra, a ködre és hasonlókra koncentráltak, Filip újrakeverése viszont egy teljes motorcsere lesz. A fejlesztő át akarja pakolni a Half-Life 2-t a Source CS:GO-s változatára.

A Half-Life 2 Remastered fejlesztése tart már egy ideje, épp ezért olyan izgalmas, hogy változások történtek játék kapcsán. A Steam adatbázisában egyszer csak felbukkant fájlcsomag 9,52 GB mérettel, amit aztán egy 20,31 GB-os csomag követett.

Azonnal beindultak a találgatások, hogy most a megjelenés vagy esetleg egy tesztverzió közeleg-e. Akármi is történik, a játék eggyel közelebb ért a célvonalhoz, mi pedig alig várjuk, hogy befusson.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)