Hirdetés

Hamarosan megjelenik a chilles túlélőjáték, a Stranded: Alien Dawn

|

Bejelentette a Frontier, hogy meddig kell várnunk az újdonságára.

Hirdetés

Tavaly ősszel volt lehetőségünk kipróbálni a Surviving Mars és a Tropico fejlesztőinek vadonatúj játékát, a Haemimont Gamesnél formálódó Stranded: Alien Dawn pedig nem kisebb feladat elé állított minket, mint hogy egy ismeretlen planétára lezuhanva maradjunk életben olyan sokáig, ameddig csak tudunk. Meglepő módon az élmény inkább pihentető, mintsem feszült volt, a Frontier Foundry kiadásában készülő projekt azon változata viszont még csak ízelítőként szolgált. 

Az éjszaka folyamán azonban kiderült, hogy mikor számíthatunk a teljes változat megjelenésére, amely már több szcenárióval és nagyobb változatossággal kecsegtet.

Hirdetés

A Stranded: Alien Dawn április 25-én hagyja maga mögött a korai hozzáférést és jelenik meg PC-re (Steamen és Epic Games Store-on), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Azok a játékosok, akik előrendelik vagy megveszik a játékot május 9-ig bármelyik platformra, tovább bővíthetik a bázisukat majd egy exkluzív Emergency Landing Pod modellel és egy újfajta fa építőanyaggal, afféle jutalomként a támogatásért cserébe. 

Az Early Access-tulajok addig sem maradnak újdonságok nélkül, a negyedik nagy frissítés március 28-án érkezik a szokott módon, a Steamen keresztül egy új szcenárióval (Trading Outpost). Számos új mechanika teszi lehetővé a nyersanyagokkal való kereskedelmet négy egyedi frakcióval, miközben a túlélők felhozatala is bővül egy vállalkozó kedvű új arccal. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)