Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Genshin Impact fejlesztőinek új játéka

|

A Genshin Impact révén elhíresült MiHoYo hivatalosan is bejelentette, hogy mikor indul útjára a Honkai: Star Rail.

Hirdetés

A 2020-ban megjelent, ingyenesen játszható Genshin Impact teljesen magával ragadta a világot és a nyugatot is berántotta az egészen addig csak keleten hódító gacha game-ek világába. A játékot fejlesztő MiHoYo még 2021-ben jelentette be a következő játékát, viszont most végre kiderült, hogy pontosan mikor indul útjára a Honkai: Star Rail.

Sokan valószínűleg nem tudják, de a MiHoYo már több, mint tíz éve aktívan tevékenykedik és a Genshin Impact előtt több játékot is kiadtak, ezek közül talán a legismertebb a Honkai Impact 3rd, amelyik a Genshinhez hasonlóan szintén a gacha játékok táborát erősíti.

Hirdetés

A Honkai: Star Rail ennek a játéknak az utódja lesz, ugyanis a Star Rail cselekménye a Honkai Impact 3rd története után játszódik majd és több karakter is visszatér majd valamilyen formában. A Genshin Impacthez hasonlóan ez is gacha és szerepjátékos elemeket vegyít majd, viszont egy fontos különbség, hogy ezúttal körökre osztott harcokban vehetünk majd részt.

Zárt bétatesztek során már többen kipróbálhatták a játékot, viszont most végre hivatalosan is kiderült, hogy a Honkai: Star Rail április 26-án jelenik majd meg PC, iOS és Android platformokra, később pedig PlayStation 4 és 5 verziók is követik majd.

Tesztek majd vele egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)