Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Ghostrunner, a parkourozós cyberpunk FPS

|

Nem kell már sokat várnunk a Ghostrunner teljes változatára, sőt, a megjelenés előtt még egy demóval is belekóstolhatunk.

Hirdetés

A One More Level indie stúdió belső nézetes, cyberpunk témájú, parkourozós akciójátéka, a Ghostrunner már a nyári Future Games Show során is megdobogtatott pár szívet, amikor egy egyperces gameplay trailerben megmutatta, milyen lepusztult világba kalauzol el minket, aztán augusztus végén még több friss videót villantottak a fejlesztők (és már a bétára is jelentkezhettünk). 

Hirdetés

Szerencsére a megjelenési dátum sem váratott sokat magára. A csapat bejelentette, hogy a Ghostrunner október 27-én célozza meg a PC (Steam, Epic Games Store, GOG), PlayStation 4 és Xbox One platformokat, a PC-s változat pedig támogatni fogja a ray tracing technológiát is. Aki még bizonytalan a játékkal kapcsolatban, az szeptember 29-től egy felfrissített demó képében megtapasztalhatja a játékmenetet, méghozzá a Valve rendszerén keresztül. 

Aki úgy dönt, hogy előrendeli a Ghostrunnert, az két katanát zsákolhat be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)