Hirdetés

Hamarosan megjelenik a PlayStation Studios első Xbox játéka

|

Hogy kerül PlayStation logó egy Xbox játék dobozára? Mutatjuk!

Hirdetés

Ilyennel sem találkoztunk eddig, de hamarosan megtörténik: Xbox játékot fog kiadni a PlayStation Studios. Egészen pontosan a MLB The Show 21 fog megjelenni PlayStation konzolok mellett Xbox One-ra és Xbpx Series X/S-re is. 

Mindez persze nem a Sony hirtelen ötlete vagy új stratégiáka: a Major League Baseball, vagyis  Észak-Amerika egyetlen első osztályú profi baseball bajnoksága 2019-ben egy több évre szóló új szerződést kötött a japánokkal az MLB játékokra vonatkozóan, a friss megállapodás szerint azonban a széria nem maradhatott többé PlayStation-exkluzív.

Hirdetés

Az 1997 óta futó MLB, később MLB The Show széria eddig csak és kizárólag PlayStation konzolokon tette tiszteletét, a különböző részek megjelentek PS1-re, PS2-re, PS3-ra, PS4-re, PSP-re és PlayStation Vitára is, házon kívül azonban még nem léptek pályára egészen mostanáig. 2021. április 20-án ugyanis jön az MLB The Show 21, ami immár négy platformra érkezik (PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X), ezek közül kettőn pedig nem a Sony, hanem a Microsoft neve díszeleg gyártóként.

A játék egyébként teljes cross-platform támogatást kap, így bátran kihívhatják egymást a playstationös és xboxos pajtások pár meccsre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)