Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Spec Ops: The Line fejlesztőinek újdonsága, a The Cycle: Frontier

|

Az ingyenesen játszható PvPvE shooter, a The Cycle: Frontier végre megjelenési dátumot kapott.

Hirdetés

Sokak kedvencévé vált a Spec Ops: The Line, az azt készítő Yager Development pedig azóta is keresi a lehetőséget rá, hogy ismét valami nagyot villantson. A Dead Island 2 fejlesztéséből kiebrudalták őket és a Dreadnought sem zavart túl sok vizet, azonban az egy ideje már félkészen játszható PvPvE shooterük, a The Cycle: Frontier nemsokára kilép a korai hozzáférésből és megpróbálhat kiépíteni magának egy a free-to-play modellt ellensúlyozó játékosbázist. 

Hirdetés

Az egzotikusnak ígérkező lövöldében egy radioaktív vihar által alaposan megtépázott, idegen bolygón teljesíthetnek a játékosok különböző feladatokat egy-egy meccs során, ráadásul különféle fegyvereket és felszereléseket is gyűjthetnek, craftolhatnak. A PvPvE-ből adóan a többi felhasználó mellett a természet veszélyeivel is meg kell küzdenünk, miközben a célokra hajtunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Yager bejelentése szerint a The Cycle: Frontier június 8-án rajtol el, kizárólag PC-n, Steamen és Epic Games Store-on is. Az utolsó trailer ízelítőt ad belőle, hogy milyen élményeket tartogat a Yager újdonsága:

A készítők szerint a játék első néhány hete egy "Pre-Season Event" keretében zajlik majd, amely felvezetés lesz a június 22-én induló első valódi szezonhoz (és szezonbérlethez). Ti ránéztek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)