Hirdetés

Hamarosan megjelenik az Inside fejlesztőjének újdonsága, a Somerville

|

A Jumpship sci-fi kalandjára egyre kevésbé számítottunk idén, de végül kellemesen csalódtunk.

Hirdetés

Dino Patti olyan nagyszerű indie platformereket készített a Playdead stúdió egykori alapítójaként és vezetőjeként, mint a Limbo és az Inside, az új stúdiójával, a Jumpshippel pedig újfent valami nagyon különlegesen dolgozik - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy azzal a Chris Olsennel működik együtt a projekten, aki a Bosszúállók: Ultron kora és A holnap határa filmek animátora is volt.

A sci-fi kalandként leírt játék Patti korábbi munkáihoz hasonlóan egy dialógusok nélküli, pusztán a környezetre, a hangulatra és az animációkra, egyszóval a megtapasztalásra épülő élmény lesz, amelyről egy ideje már nem hallottunk, így félve pakoltuk fel az év hátralévő részében a Game Passba érkező címek listájára is, hiszen benne volt a levegőben a csúszás lehetőségének illata. 

Hirdetés

Aggodalmunk szerencsére alaptalannak bizonyult, a Jumpship ugyanis egy trailer kíséretében bejelentette, hogy a Somerville november 15-én fog megjelenni PC-re (Steamen), Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, és ahogyan azt ígérte a Microsoft, már az első naptól kezdve játszhatnak majd vele a Game Pass előfizetők. Ha szeretnétek ízelítőt kapni a játék atmoszférájából, ne hagyjátok ki az alábbi előzetest, amely rendkívül keveset mutat, viszont annál erősebb hangulatkeltésben: 

A feladatunk nem kevesebb lesz a játékmenet során, mint hogy egy túlvilági inváziót követően, amely katasztrófába sodorta az emberiséget, felfedezzük a világot, valamint a konfliktus következményeit, miközben újra teljessé tesszük a főszereplő családját. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)