Hirdetés

Hamarosan megjelenik az új SpellForce játék

|

Trailer leplezte le, hogy mikor jön a SpellForce: Conquest of Eo. Spoiler: hamar.

Hirdetés

Az RPG és RTS műfajokat keresztező nagy múltú széria folytatását 2017-ben hozta el a THQ Nordic a SpellForce 3 képében, a Grimlore Games fejlesztésében. A játék nem szerepelt rosszul, így két önállóan futtatható kiegészítőt is kapott 2019-ben (Soul Harvest) és 2020-ban (Fallen God), amit később az eredeti játék kibővített változata, SpellForce 3 Reforced fejelt meg, már konzolokra is.

A THQ Nordic nem engedte el ezután sem a széria kezét, és ugyan más fejlesztőcsapattal, valamint műfajváltozással, de nemsokára megjelenik az új SpellForce. 

Hirdetés

Az Owned by Gravity (Fantasy General) stúdiónál készülő SpellForce: Conquest of Eo az ígéretek szerint egy szerepjátékos elemekkel és taktikai harcokkal ötvözött 4X-élményt fog kínálni rengeteg tartalommal és a véletlenszerűen generált kalandoknak köszönhetően magas újrajátszhatósággal. Több mint 80 egyedi csatatérképen, 15 egyedi környezetben irányíthatjuk a több mint 100 egységből összeállított seregünket, többek között olyan fantáziadús lényeket, mint a griffek és kőgólemek. Persze bakáinknak kell egy erős vezető is, aki összetartja őket, ezt több mint 15 hős és tanonc közül választhatjuk ki, és vághatunk majd bele a kalandokba több mint 700 küldetésen keresztül. 

A mágia mestereként ráadásul varázslatokat is használhatunk, több mint 100-at kutathatunk ki és használhatunk fel az összecsapások során, hogy előnyt kovácsoljunk a tudásból, viszont a csaták folyamán figyelembe kell venni a környezeti viszonyokat is a taktikázáshoz. Persze nem csak harcolni fogunk, Eo hatalmas világa csakis arra vár, hogy felfedezzük. Íme egy kis ízelítő belőle: 

A SpellForce: Conquest of Eo február 3-án fog megjelenni PC-re (Steamen, Epic Games Store-on és GOG-on egyaránt). Nektek felkeltette az érdeklődéseteket a részletek? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)