Hirdetés

Hamarosan mindenki kipróbálhatja a felülnézetes Borderlands hasonmást

|

Közeleg a Space Punks nyílt bétájának ideje.

Hirdetés

Egy ideje már elérhető korai hozzáférésben a Flying Wild Hog (Shadow Warrior 3) alkotása, méghozzá két, fizetős kiadásban. A Founders Pack: Swag Edition 8280 forintot kóstál az Epic Games Store-ban, míg a Founders Pack: Plendor Edition 13 800-at. Mindkettő különféle extrákat kínál, és még az első szezonhoz tartozó battle pass is a helyet kapott a csomagokban. Nemsokára azonban ingyen is elvihetjük egy próbakörre a lengyel stúdió játékát, hogy kiderítsük, mit tud nyújtani nekünk a Borderlands és a Diablo törvénytelen gyermekének tűnő Space Punks.

Nem is kell már sokat várnunk erre a lehetőségre, ugyanis szűk egy hónap múlva, egészen pontosan április 20-án indul a nyílt béta. Ha belekóstolnátok, előbb hozzatok létre egy Epic Games Store-fiókot, de ha másért nem is, az ingyenes játékok miatt valószínűleg már rég túlestetek a procedúrán.

Hirdetés

A Space Punksban csapatokba verődve látogathatunk meg különböző planétákat, ahol küldetéseket hajtunk végre, megszámlálhatatlanul sok ellenfelet teszünk hidegre, illetve sütünk ropogósra az értékes zsákmány reményében. Miután live service típusú alkotásról van szó, idővel további helyszínekre, missziókra, ellenfelekre, aktivitásokra és egyebekre számíthatunk.

Mikrotranzakció is lesz az egyébként free-to-play játékon belül, de csínján bánik ezzel a Flying Wild Hog, csakis kozmetikai célú holmikat lehet majd valódi pénzért megvásárolni, és azokat is a tényleges megjelenést követően. Minden másra ott lesz a játékkal megszerezhető valuta, amivel ugyancsak kozmetikai cuccokat oldhatunk fel, továbbá emote-okat és táncokat is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)