Hirdetés

Hamarosan mindenki szétverheti kedvenc DC, Looney Tunes és Cartoon Network karaktereit

|

A megjelenés előtt mindenki kipróbálhatja a MultiVersust nyílt béta keretében.

Hirdetés

A Warner Bros. és a Player First Games hivatalosan is megerősítette, hogy a MultiVersus egy nyílt bétával tér vissza, amire már nem is kell olyan sokat várni. A játékosokat két ütemben engedik majd be, az első körben azok kapnak hozzáférést, akik a zárt bétában is részt vettek, ők július 19-től kapnak hozzáférést, mindenki más pedig a július 26-ot vésse be a naptárjába, ezen a napon már ők is becsatlakozhatnak a mókába.

A MultiVersus egy Smash Bros.-szerű platformer verekedős játék, amiben több DC, Looney Tunes és Cartoon Network karakter is feltűnik. A játékban 2v2 harcokat vívhatunk majd, ahol az összes karakter minden képessége egyszerre offenzív és védekező is.

Hirdetés

A május 19. és 27. között futott zárt bétában olyan karakterek voltak játszhatóak, mint Arya Stark, Batman, Harley Quinn és Superman. A bejelentés mellé új videó is érkezett, amiben először láthatjuk mozgásban a The Iron Giantet.

A MultiVersus nyílt bétája elérhető lesz PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox Series X és Series S-en, illetve PC-n. Azok a játékosok, akik nem vettek részt a korábban elérhető zárt bétában, azok MultiVersus streameket nézve is hozzájuthatnak kulcshoz már a jövő hét során.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)