Hirdetés

Hamarosan nagy bejelentéseknek örülhetnek a Hearthstone játékosai

|

Jövő héten különleges élő adást tart a Blizzard, amely során ráadásul még ajándékokat is bezsebelhetünk.

Hirdetés

A Hearthstone továbbra is az egyik legnépszerűbb gyűjtögetős kártyajáték, hiszen pofonegyszerű beletanulni, de ugyanakkor nem tud bárki a mesterévé válni. Megjelenése óta rengeteg extra tartalommal, köztük egyjátékos kalandokkal, friss játékmódokkal és tengernyi új lappal bővült a játék, de ez közel sem jelenti azt, hogy a jövőben ne érkeznének további kisebb-nagyobb jóságok.

Sőt, a Blizzard már be is harangozta, hogy jövő héten, egészen pontosan október 22-én sor kerül egy Fall Reveal elnevezésű élő adásra, amely során több nagyobb bejelentés is elhangzik. Egyelőre csak találgatni lehet, mi mindenről hullik majd le a lepel, de tekintettel arra, hogy a játék több tervezője is részt vesz a streamben, valószínűleg izgalmas újdonságokra számíthatunk.

Hirdetés

Már csak azért is érdemes figyelemmel követni a magyar idő szerint 17:00-kor kezdődő műsort, mivel ha 15 percet megnézünk belőle a Twitchen 16:30 és 18:00 között, akkor egy ingyen Scholomance Academy kártyacsomag üti a markunkat, 30 perc után pedig még egyet bezsebelhetünk. Az ajándékok megszerzéséhez viszont elengedhetetlen, hogy előbb összekössétek a twitches és a Battle.net-es fiókjaitokat, majd bejelentkezzetek a streaming oldal felületén, és úgy indítsátok a közvetítést.

A Fall Revealt egyébként a Twitch mellett a YouTube-on is figyelemmel követhetitek majd. Ti milyen bejelentésekre számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)