Hirdetés

Hamarosan nagyon olcsón játszhatunk az Aliens: Fireteam Elite-tel

|

Két platformon sem kell majd feltétlenül kifizetnünk a játék árát, ha xenomorfokra akarunk lövöldözni.

Hirdetés

Ugyan nem volt tökéletes a nyár végén bemutatkozott Aliens: Fireteam Elite, de azt sem lehetett ráfogni, hogy játszhatatlan állapotban jelent volna meg. Mindazonáltal a játékosok kezdeti lelkesedése hamar elpárolgott, mivel frissítések lassabb ütemben érkeztek az ideálisnál, és eközben befutott a bizonyos tekintetben hasonló élményt kínáló Back 4 Blood is.

A Cold Iron Studios a játékmenet rendbetétele mellett tartalmi bővítésekkel igyekezett a felszínen tartani a kooperatív lövöldét, de nem biztos, hogy ennyi önmagában elég lett volna ahhoz, hogy akár csak középtávon egyben tudja tartani a játékosbázist.

Hirdetés

Most viszont felvillant a reménysugár az Xbox Game Pass képében, ugyanis december 14-től a szolgáltatás katalógusából már az Aliens: Fireteam Elite is letölthető lesz úgy PC-n, mint Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon. Mi több, a cross play lehetősége is adott adott a patformok között, de ehhez a PC-s változatot a Microsoft Store-ból kell elindítani.

Ugyanezen a napon fut be a Season 2, ami új játékmódot (Point Defense), fegyvereket (mind a négy kategóriában egyet), festéseket és bővítményeket, emote-okat és fejfedőket, valamint Challange Cardokat hoz. Ezen felül pedig a statisztikákban minden eredményünk megjelenik majd attól a pillanattól kezdve, hogy először elindítottuk a játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Természetesen ezekből az újdonságokból nem maradnak ki a PlayStation-ös játékosok sem, ám ők nem keveredhetnek a többi felhasználóval, csakis egymásra számíthatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)