Hirdetés

Hamarosan nem lehet Apple ID-val bejelentkezni a Fortnite-ba

|

Az Epic Games holnaptól nem engedi, hogy az Apple ID-t használjuk bejelentkezéshez - szerencsére ez pár kattintással átállítható.

Hirdetés

Az Epic Games és az Apple között zajló csatározások folytatódnak, a két cég mostanra már kölcsönösen beperelte egymást. Ennek folyományaként az iPhone-okon már nem elérhető a Fortnite, és a meglévő verziók sem frissülnek, ami egyértelműen rossz hír a játékosoknak. Most egy újabb apró kellemetlenség következik a két cég farokméregetése okán, de ezt szerencsére gyorsan meg tudjátok oldani.

Hirdetés

Az Epic Games bejelentette, hogy szeptember 11-től, azaz holnaptól már senki nem használhatja az Apple ID-ját arra, hogy bejelentkezzen a Fortnite-ba. Aki tehát így lép be nap mint nap a battle royale mókába, az jobb ha ellátogat az Epic Games honlapjára, megkeresi a General Settings menüpontot, majd a Password & Security opciót, itt pedig beálltja, hogy a bejelentkezéshez e-mail-címre és jelszóra legyen szükség.

Aki esetleg kifut ebből a határidőből, az se menjen a falnak elkeseredettségében, ugyanis a kiadó elmondta, hogy ezután is képesek visszaállítani a fiókot, ha a felhasználók felveszik velük a kapcsolatot, de ez nyilvánvalóan egy hosszabb folyamat, mint a beállítások között két kattintással megoldani a dolgot.

Hogy erre miért van szükség, azt pontosan nem tudjuk, ugyanis az Epic Games azt állítja, hogy az Apple a továbbiakban nem teszi lehetővé az Apple ID-s belépést, míg az almás cég kategorikusan tagadja, hogy bármilyen módon akadályoznák az ily módon való bejelentkezést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)