Hirdetés

Hamarosan örökre eltűnik az eredeti Angry Birds

|

A Play Store-ból teljesen eltűnik, iOS-en viszont egyelőre csak újra átnevezik a klasszikust.

Hirdetés

A 2009-ben megjelent, eredeti Angry Birds viharként söpört végig a mobiljáték-piacon, a Rovio portfóliójának bővülésével azonban elkerülhetetlenné vált, hogy egyszer ennek a klasszikusnak is lejárjon az ideje. A fejlesztést végző csapat közleményéből tudjuk, hogy a most Rovio Classics: Angry Birds néven futó játék február 23-án végleg eltűnik az androidos Play Store-ból.

A Rovio Entertainment a Twitteren osztotta meg a hírt, továbbá közölték azt is, hogy ugyan a Play Store-ból lekerül a játék, az Apple platformján egyelőre elérhető marad Red's First Flight név alatt, tehát megint átkeresztelik.

Hirdetés

Az eredeti Angry Birds szerencsére mindenkinek játszható marad, aki időben letölti azt az eszközére, ha tehát szeretnétek a jövőben nosztalgiázni, érdemes még most lekapni a Play Store-ból a játékot, és arról is győződjetek meg, hogy indításra kész, nehogy valami frissítés miatt hoppon maradjatok.

A Rovio közölte, hogy a játékot azért törlik a listáról, mert hatással van a játékportfóliójukra, beleértve az Angry Birds 2, Angry Birds Dream Blast, Angry Birds Friends, Angry Birds Journey, Angry Birds Reloaded és Angry Birds Minecraft játékokat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)