Hirdetés

Hamarosan öt játék is kikerül a Game Passból, köztük van a PS5 egyik nyitócíme is

|

A Microsoft szolgáltatásának előfizetői még bepótolhatnak egyet-kettőt, mielőtt azok távoznak.

Hirdetés

A Game Pass rengeteg játékkal rendelkezik és havonta érkeznek újak a felhozatalba (a saját fejlesztésűek már a megjelenésül napján), április első felében például a Loop Hero, az Iron Brigade, a Ghostwire: Tokyo és a Minecraft Legends örvendeztette meg az előfizetőket.

Mindig vannak azonban távozók is, a hónap elején például olyan alkotásoknak inthettünk búcsút, mint a The Riftbreaker, a Life is Strange: True Colors, a Rainbow Six Extraction és az egy meglepő cím, a Quantum Break, noha utóbbi csak licencelési gondok miatt, és később visszarakják

Hirdetés

Most öt újabb videojátékról derült ki, hogy nélkülözniük kell majd a Game Pass előfizetőknek, a következő két hétben ugyanis távozik a Tetris Effect: Connected, a Dragon Quest Builders 2, a Destroy All Humans!, az Unsouled és a PlayStation 5 egyik nyitócímeként megjelent Bugsnax, amely tavaly áprilisban érkezett meg a szolgáltatásba, hogy egy évvel később kirepüljön onnan. 

Ha valamelyiket szeretnétek kipróbálni, még van rá egy kis időtök, és egyébként sem marad sokáig üresen a helyük, hiszen a napokban csatlakozik többek között a Coffee Talk Episode 2: Hibiscus and Butterfly és a Homestead Africa, valamint május legelején az Arkane Studios újdonsága, a Redfall is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)