Hirdetés

Hamarosan teljesen játszhatatlanná válik a Battleborn

|

Sosem volt esélye az Overwatch ellen, most végleg nyugdíjba küldik a Gearbox Software játékát.

Hirdetés

2019 novembere óta tudjuk, hogy idén már valóban teljesen lekapcsolja a 2K a Battlebornt. A játék totális kivégzése egy hosszú folyamat eredménye: a Battleborn gyakorlatilag halálra volt ítélve, hiszen 2016-ban szinte együtt jelent meg az Overwatchcsal. 2017-ben aztán az egész játék ingyenessé vált, de kicsivel több mint egy évvel ezelőtt úgy döntöttek, véget kell vetni ennek a szenvedésnek.

Első körben a megvásárolható változatot és az ingyenes verziót tették elérhetetlenné, 2020 februárjában pedig a játékbéli fizetőeszköz, a Platinum forgalmát állították le. Most pedig jöhet a kegyelemdöfés. 

Hirdetés

Egészen pontosan január 25-én fogják lekapcsolni a szervereket, ezt követően pedig szó szerint játszhatatlanná válik a Battleborn, többé nem lehet azt elindítani, még single-player módban sem. Mindez valószínűleg nem sokakat érint egyébként, ugyanis a SteamDB adatai szerint jelen hír megírásának pillanatában egészen pontosan 19 ember nyúzza a Battlebornt. 

5 évvel ezelőtt, mikor "csúcson" volt a játék ez a szám még 12 ezer felett volt. Ti próbáltátok valaha a Battlebornt, vagy rá sem néztetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)