Hirdetés

Hamarosan tényleg jön a The Stanley Parable kibővített változata, de azért még viccelődnek vele az alkotók

|

Már nem kell olyan sokat várni a The Stanley Parable: Ultra Deluxe megjelenésére, de amúgy miért nem képesek soha normális megjelenési dátumot mondani az alkotók? Ja, ezt nem mi kérdezzük.

Hirdetés

Humoros és meglehetősen különleges játék a 2013-ban megjelent The Stanley Parable, aminek eredeti verziója egyébként egy 2011-es Half-Life 2 mod. Még a 2018-as The Game Awards során derült ki, hogy egy új, bővített kiadást kap a játék, amit aztán először 2020-ra, majd 2021-re csúsztattak a fejlesztők, de most ismét kaptunk tőlük egy életjelet, ami talán békét hoz a szívünkbe. És némi öniróniával is megfejelték a dolgot legalább.

Friss trailer került fel nemrég a YouTube-ra, amiben többek között arról van szó, hogy a játékfejlesztők általában szemtelenül hazudoznak közönségüknek azzal, hogy totálisan tarthatatlan megjelenési dátumokat ígérnek meg. Ezek után ugyanebből a videóból kiderült az is, hogy a The Stanley Parable: Ultra Deluxe valamikor 2022 elején fog megjelenni. Nem, ennél konkrétabb infó sajnos még mindig nincs, de legyünk optimisták a hangulatos videós üzenet fényében.

Hirdetés

Na de akkor lássuk a kellő iróniával átitatott videót:

A kibővített The Stanley Parable egyébként határozottan érdekesnek ígérkezik, mivel alaposan megtoldja az eredeti alkotást új tartalmakkal, döntésekkel, felfedezésre váró titkokkal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindezek mellett vizuálisan is megújul a kaland, mindezt úgy, hogy közben megtartja a már jól ismert látványvilágot. Sőt, még Kevin Brighting is visszatér, hogy ismét narrálja nekünk ezt a bizarr utazást.

A belőtt megjelenési időszak valószínűleg nem egy újabb tréfa, ugyanis már a játék Steam-oldala is a fenti információt közli a látogatókkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)