Hirdetés

Hamarosan több mint 40 új demóval játszhatunk Xboxon

|

Idén is visszatér a Summer Game Fest Demo event.

Hirdetés

Az Xbox-platform független fejlesztőket tömörítő ID@Xbox programja tavaly rendezte meg először a Demo Event nevű eseményét a Geoff Keighley-féle Summer Game Festen. A Demo Event keretében 6 napon keresztül 70, még fejlesztés alatt álló játék demóját tölthettük le és próbálhattuk ki.

A sikerre való tekintettel az ID@Xbox bejelentette, hogy idén is sor kerül az eseményre, ezúttal 40 letölthető demóval.  A teljes listát csak később osztják meg, de néhány érdekesebb címet már előre belengettek.

Hirdetés

Sable

A Shedworks 2018-ban bejelentett, nyílt világú kalandja egy klasszikus felnőtté válás-sztorit ígér különleges, pop art-hatású grafikába csomagolva.

Lake

A Lake 1986-ba, a Providence Oaks nevű városka festői hegyvidékére repíti a játékost. A főszereplő Meredith Weiss, aki a modern élet nyüzsgése elől menekül vissza gyerekkori otthonába, s a mi döntéseinken múlik majd, hogy milyen kapcsolatot alakít ki a helyi közösség tagjaival.

The Riftbreaker

A bázisépítős akció-RPG The Riftbreaker demóját már a Steamről is letölthetjük, így nem igazán titok, hogy mire számíthatunk a Game Pass kínálatába már megjelenéskor bekerülő játéktól. Címszavakban: hack & slash, mecha páncélok, túlélés, építkezés és fejlesztések tömkelege, co-op- és multiplayer-támogatással.

Echo Generation

Egy csapat gyerek természetfeletti jelenségek után nyomoz egy kisvárosban, melynek megmentése végül rajtuk múlik majd. Ismerős? Pedig ez nem a Stranger Things, hanem a nyelvtörőnek sem rossz Cococucumber körökre osztott játéka. Oh, és a helyszín sem Hawkins, hanem egy kanadai kisváros, méghozzá 1993-ban.

Tunic

A Tunic láttán leginkább a The Legend of Zelda: Link's Awakening 2019-es remasterének rajongói dörzsölhetik a tenyerüket. Az izometrikus világban kalandozó főszereplő itt persze nem Link, hanem egy kis róka, de a ruhája ugyanúgy zöld, és ő is egy jellegzetes, rövid kardot lobogtat a kezében.

ID@Xbox Summer Game Fest Demo eseményre június 15 és 21 között kerül sor. A szervezők a tavalyihoz hasonlóan idén is figyelmeztetnek, hogy a demók nem a játékok végleges állapotát tükrözik majd, némely esetben kifejezetten korai fázisnál járó fejlesztésekbe nyerhetünk betekintést.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)