Hirdetés

Hamarosan többet fogunk megtudni a Dead Space remake-ről

|

Az EA Motive végre tényleg megmutatja a Dead Space remake-et.

Hirdetés

Hosszú ideje tudjuk már, hogy remake-et kap a Visceral Games legendás játéka, a EA Motive által fejlesztette, elvileg 2023-ban érkező új, illetve újragondolt Dead Space kapcsán azonban egyelőre elég kevés konkrét információval rendelkezünk csupán.

Nos, ez hamarosan megváltozhat, alig pár nap múlva ugyanis a Motive egy livestreamben fogja részletesen bemutatni a játékot, és a fejlesztés jelenlegi állapotát. 

Hirdetés

Egészen pontosan május 12-én csütörtökön jön az említett livestream, ami a tavaly júliusi leleplezés óta a harmadik ilyen fejlesztői szeánsz lesz. Az EA ígéretei szerint ezúttal minden korábbinál mélyebbre merülhetünk a jövőre megjelenő Dead Space remake-ben, és megismerhetjük a játék többféle aspektusát is.

Külön kitérnek majd arra, hogy használják ki az Xbox Series X és PlayStation 5 konzolokban, valamint a modern PC-kben rejlő erőt az eredetileg 2008-ban megjelent játék remake-jében. Az élő adás csütörtökön este 7 kor indul a Dead Space YouTube- és az EA Motive Twitch-csatornáján.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)