Hirdetés

Hamarosan többet is megtudhatunk az Age of Empires 4-ről

|

Egy jól értesült újságíró szerint a Microsoft még a tavasz során elárul egy s mást a régen várt RTS-ről.

Hirdetés

Az Age of Empires III 2005-ös megjelenése óta lassan 16 év telt el, így nem csoda, hogy a közönség ki van éhezve a folytatásra, amin az időközben kiadott remasterek sem segítettek sokat. A 2017-ben bejelentett Age of Empires IV piacra dobását viszont nem sietik el a Microsoftnál, de korábban kaptunk egy látványos bemutatót, legutóbb pedig arról értesülhettünk, hogy már játszható állapotba került a projekt.

Rövidesen azonban többet is megtudhatunk, a GamesBeat szerkesztője, Jeff Grubb ugyanis tudni véli, hogy a redmondiak április 10-én tartanak egy eseményt, melynek során valamilyen formában szóba kerül majd az Age of Empires-széria is.

Hirdetés

A Microsoft tavaszi terveiről már egy ideje keringenek pletykák, Grubb szerint valószínűleg ez lesz az egyetlen show-juk a júniusi E3-ig.

"Valamilyen módon beszélni fognak az Age of Empiresről azon a napon, úgyhogy erre érdemes figyelni. Ez a játék valószínűleg egy folytatás, és tudjuk, hogy jön az Age of Empires IV. Ha önálló rendezvényük lesz, akkor nagy eséllyel erről fognak beszélni. Ha AoE-rajongó vagy, akkor a helyedben izgulnék."

- mondta Grubb a Game Mess című YouTube-sorozata legutóbbi részében 3:30-tól.

Érdemes tehát résen lenni a következő hetekben, hátha végre többet is láthatunk a Relic régóta dédelgetett projektjéből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)