Hirdetés

Hamarosan többet is megtudunk a Dead Space remake-ről

|

Bár a megjelenés még odébb van, az EA és a Motive Studios kész bepillantást nyújtani a fejlesztés menetébe.

Hirdetés

Amikor remasterek kerülnek szóba, nagyjából tudjuk, hogy mire számíthatunk: nagyobb felbontásra, feljavított textúrákra, hibajavításra, ritkábban kényelmi funkciókra és hozzáadott tartalmakra. Jóval izgalmasabb azonban, ha valamelyik régi kedvencünket a modern standardoknak megfelelően alkotják újra, mert ugyan nincs rá garancia, hogy mindegyik remake oly kiválóan sikerül, mint a Resident Evil 2, a Final Fantasy VII vagy a Demon's Souls, ám ha összejön, akkor feledhetetlen élmény vár veteránokra és újoncokra egyaránt.

A Capcom, a Square Enix és a Sony példájából tanulva az Electronic Arts is tesz egy próbát, méghozzá a 2008-as Dead Space teljes körű felújításával. Kiszivárgott, ám hivatalosan meg nem erősített információk szerint valamikor 2022 végén jelenik majd meg a remake PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re.

Hirdetés

A fejlesztést az a Motive Studios végzi, amelyik eddig mindössze a Star Wars: Squadronst szállította le önálló projektként, előtte pedig a Star Wars Battlefront II munkálataihoz asszisztált. Ebből persze hiba lenne elhamarkodott következtetéseket levonni, hiszen eddig roppant kevés információt árultak el a Dead Space remake-ről.

Holnap azonban valamivel okosabbak leszünk már, mert magyar idő szerint este hétkor egy livestream keretében megnyílnak nekünk a fejlesztők. Talán korai lenne még egy minden részletre kiterjedő gameplay bemutatóban reménykedni, de azért benne van a pakliban egy rövid ízelítő a játékmenetből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)