Hirdetés

Hamarosan többet tudhatunk meg a Tales from the Borderlands 2-ről

|

Mozgolódás van a Gearbox új projektje körül, ami nem csak egy formális bemutatóra utalhat, de korai megjelenésre is.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy a Gearbox a Tales from the Borderlands folytatásának nagybemutatójára készül. A csapat néhány hónapja már bejelentette, hogy készülnek a kalandjáték következő szezonjával, de túl sok részlettel akkor nem szolgáltak.

Egyelőre annyi biztos, hogy a játékot ezúttal ők maguk fogják fejleszteni (az első évad ugyebár egy Telltale projekt volt), és hogy az új felvonás új karaktereket fog a középpontba helyezni.

Hirdetés

Miközben a rajongók forronganak a Gearbox döntése miatt, Dél-Koreában a játék már megkapta a hivatalos besorolását. Ez azért fontos, mert az ázsiai országban a játékok általában csak közvetlen a megjelenés előtt kapják meg ezeket a plecsniket. Könnyen lehet tehát, hogy a második szezon így előbb jön, mint gondoltuk, de legalábbis egy nagy bemutató már biztosan itt van már a kanyarban.

Rengeteg kérdés maradt megválaszolatlanul az első bejelentés után. Nem tudjuk, hogy kik lesznek az új hőseink, hogyan néz majd ki a játékmenet, de azt sem, hogy egyáltalán mi a hivatalos címe az új Tales from the Borderlands projektnek. Remélhetőleg hamarosan megkapjuk majd a válaszainkat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)