Hirdetés

Hamarosan új helyszínre kalauzolhat minket a Falllout 76

|

Végre tényleg bekerülnek az expedíciók a Bethesda MMO-jába?

Hirdetés

Azon kívül, hogy szóba került, még nem sok mindent hallottunk a Fallout 76 expedícióiról. Már sokszor utalgatott rá a Bethesda is, bejelentve viszont sosem lett, szóval még mindig csak reménykedhetünk abban, hogy egyszer tényleg megérkeznek a küldetések, melyek kivezetik végre a játékosokat Appalachiából.

Most új reménysugár tűnt fel, miután egy cyberRakan nevű játékos érdekes, korábban nem látott helyszínekről töltött fel screenshotokat a Fallout 76 subredditjére. A képernyőmentéseken egyértelműen látszik, hogy még bőven dolgozni kell a területeken, de ettől függetlenül már a létezésük magában izgalmas lehet.

Hirdetés

A képernyőmentéseket elvileg cyberRakan "barátja" készítette egy tört Fallout 76 szerveren. Ez úgy lehetséges, hogy a Fallout 76 közösségének egy része összerakott egy szervert, mely ugyan közel sem nevezhető stabilnak, de olyan helyekre juthatnak el a játékosok, melyek a hivatalos szervereken elérhetetlenek.

A képernyőmentéseket érdemes némi szkepticizmussal fogadni, ugyanis simán elképzelhető, hogy a hackerek egyszerűen csak régi, már felhasználni nem kívánt területekre akadtak rá a játék fájljai között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)