Hirdetés

Hamarosan új játékmódokat kap az ingyenes Halo Infinite multiplayer

|

A fejlesztők azon is dolgoznak, hogy kevésé legyen frusztráló a kihívások teljesítése.

Hirdetés

A Halo Infinite többjátékos módja már több mint egy hónapja elérhető, néhány napja pedig az egyjátékos kampány is elrajtolt. A 343 Industries természetesen továbbra is szorosan monitorozza a játékosok visszajelzéseit a multival kapcsolatban és mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb élményt szállítsa a közösségnek.

Éppen ezért december 14-én újabb javítás érkezik, ami friss tartalmakat és nagyin is szükséges változtatásokat hoz majd a játékba. A Halo csapat közösségi kommunikációjáért felelős Brian Jarrard a Redditen tette közzé, hogy mivel készülnek a közösségnek jövő héten. Posztjában megerősítette például, hogy érkezik a Slayer játékmód, de további újdonságokra is számíthatunk.

Hirdetés

Utóbbi mellett jön még a Fiesta, a Free-For-All és a Tactical Slayer (SWAT) is, amikhez speciális kihívásokkal is készülnek a fejlesztők. Ezek debütálásával egy időben egyes küldetések kikerülnek, másokat pedig módosítanak, hogy azok ne legyen annyira bosszantóak, végezetül pedig a weekly ultimate challange is egyszerűbb lesz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A dedikált játékmódok hiánya volt az egyik kritika a többjátékos résszel kapcsolatban, így a fejlesztők egy újabb fájdalmas hiányosságot javítottak ki, kicsivel egy hónappal a megjelenés után. Ha még nem próbáltátok a Halo Infinite-et, mindenképpen olvassátok el a tesztünket, amiből átfogó képet kaphattok arról, hogy mit várhattok Master Chief legújabb kalandjától.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)