Hirdetés

Hamarosan új játékokat jelentenek be PlayStation 5-re

|

A Sony vezérigazgatója azt ígéri, már nem kell sokat várnunk, hogy megtudjuk, mi miatt lesz érdemes megvenni a legújabb konzoljukat.

Hirdetés

A PlayStation 5 és az Xbox Series X a bejelentésük óta heves indulatokat szülnek a rivalizálásra hajlamos fórumozók és kommentelők körében.  Függetlenül attól, hogy a kékekkel vagy a zöldekkel szimpatizálunk, azt be kell látni, hogy egyelőre a Microsoft bánt bőkezűbben az infókkal az új konzolról. Most azonban a Sony is belengette, hogy hamarosan többet tudhatunk meg a következő generációs játékaikról.

Hirdetés

A cég vezérigazgatója, Kenichiro Yoshida beszélt arról, hogy megtörik a régóta tartó hallgatást. Nemrégiben minden szem a PlayStation 5-re szegeződött, amikor is az Epic Games ezen a konzolon mutatta be az Unreal Engine 5 demóját, mely talán képet ad arról, hogy mire lesznek képesek az új konzolok. Emellett azt is megtudtuk, hogy a legutóbbi Inside Xboxon bemutatott játékfelhozatal jelentős része PS5-re is ugyanúgy megjelenik

Ettől függetlenül nagyon várjuk, hogy mivel áll elő a Sony, ugyanis a cég bejelentései általában rettentő látványosak és izgalmasak, és erre számítunk tőlük az új konzol címeinek leleplezésekor is. Yoshida elmondta, hogy hamarosan PS5 játékok erős mezőnyével állnak majd elő. A "hamarosan" ugyan elég tág fogalom, de egy korábban szárnyra kapott pletyka szerint június első felében érkezhet a bejelentésdömping

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)