Hirdetés

Hamarosan új kampánnyal bővül az Iron Harvest

|

A meches, alternatív történelemre épülő stratégia sztori-DLC-t kap decemberben.

Hirdetés

Hiánycikknek számítanak a játékpiacon a meches, világháborús stratégiai játékok, ezért a King Art Games megpróbálta betapasztani ezt a rést. Az Iron Harvest hiánypótló is lett a maga nemében, de volt még rajt amit csiszolni, amit a fejlesztők igyekeznek is abszolválni a folyamatos frissítésekkel. Novemberben többek között olyan újdonságok érkeztek a hibajavítások mellett, mint a party invite rendszer, egy új játékmód (Drop Zone), új szezon, új térkép (az 1v1 Dark Forest) és a szögesdrótok lebontása, de decemberben még ennél is több tartalomra számíthatnak a kitartó játékosok. 

Hirdetés

A legfontosabb, hogy december 17-én rajtol el egy új sztori-DLC, a Rusviet Revolution. Ebben a rusvietek felkelését követhetjük végig egy négy - kooperatívan is játszható - térképen átívelő történetben, amiben a titokzatos Raszputyin is tiszteletét teszi. A küldetések minden Kickstarter-támogatónak és Digital Deluxe tulajnak ingyenesek lesznek, másoknak pedig 4 euróba (körülbelül 1500 forintba) fog kerülni a csomag a Steamen, a GOG-on vagy az Epic Games Store-on keresztül. Emellett újabb felhasználói kéréseket is teljesíteni fog a csapat decemberben, így jön az épületfejlesztések visszavonása és a megosztott meccskeresés, továbbá az ünnepi szezon is elindul. 

Ti vissza fogtok nézni decemberben a játékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)