Hirdetés

Hamarosan új platformokat hódíthat meg a Rainbow Six és a The Division

|

Tavaly jelentette be a Ubisoft a nagyobb franchise-ok mobilos verzióit, ezek közül kettő pedig hamarabb is megjelenhet, mint azt gondoltuk volna.

Hirdetés

Az önmagában nem meglepő, hogy rengeteg új játékon dolgoznak a Ubisoft különböző fejlesztőcsapatai (tény, hogy ezeknek nagyjából a fele Assassin's Creed projekt), viszont az már valamilyen szinten újszerű, hogy ezek között rengeteg mobiljáték van, ugyanis a kiadó szinte minden nagy sorozatát elkezdte kis képernyőkre adaptálni, ezek közül kettő pedig a vártnál hamarabb kerülhet a kezünkbe.

A Ubisoft nemrég közzétette az elmúlt időszakra vonatkozó üzleti eredményeit, azonban nem csak a cég bevételeiről tudhatunk meg többet, hanem az elkövetkező terveiről is, és a jelentésből kiderül, hogy a The Division: Resurgence, illetve a Rainbow Six mobilos változatai egy éven belül megjelenhetnek.

Hirdetés

Yves Guillemot, a cég vezérigazgatója a jelentésben azt is hozzátette, hogy ezt a gyors ütemtervet a megváltozott piaci körülmények teszik indokolttá:

"Elköteleztük magunkat amellett, hogy növeljük a hatékonyságunkat egy olyan agilis szervezet kialakításával, amelyik alkalmazkodott a új piaci körülményekhez és képes jobb becsléseket előállítani, valamint csökkenteni a kiadásainkat."

A jelentésből az is kiderül, hogy a cég stratégiára az elkövetkező időszakban még inkább a nagy márkanevekre és a live service játékokra fog építkezni, ami azt jelenti, hogy még jó sokáig számíthatunk újabb Assassin's Creed és The Division tartalmakra.

Ti mit szóltok ehhez? Kipróbáljátok majd a mobilos The Divisiont?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)