Hirdetés

Hamarosan új platformokat hódíthatnak meg a Ninja Gaiden játékok

|

Felbukkant a Ninja Gaiden Trilogy, van ok a reménykedésre.

Hirdetés

A Ninja Gaiden mögött álló Team Ninja jelenleg a Nioh és a Dead or Alive szériákkal tarol a piacon, de év elején elmondták, hogy bennük és a rajongókban is ott van az igény, hogy felélesszék a franchise-t, amelyre most adódna a legalkalmasabb pillanat (elég csak a Nioh-Sekiro-Ghost of Tsushima trióra gondolni, ha tudni akarjátok, miért). Bár egy új rész elkészítéséről egyelőre szó sincs, azonban az könnyen előfordulhat, hogy a régebbi epizódok közül három visszatér.

Történt ugyanis, hogy az egyik legnagyobb hongkongi játékforgalmazó, a Game Source Entertainment honlapján listázták a Ninja Gaiden Trilogy-t, méghozzá PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra. 

Hirdetés

Az új platformokat megcélzó csomag három játékot foglal állítólag magába: a Ninja Gaiden Sigma 1-2-t és a Ninja Gaiden 3: Razor's Edge-t. Megjelenési dátumnak 2021 márciusa volt megadva, az viszont nem derült ki az adatlapról, hogy szimpla újrakiadás vagy remaster lesz-e.

Ha a hír hallatán azonnal megrohamoznátok az említett weboldalt, ne tegyétek: a Game Source Entertainment azóta eltüntette a bizonyítékot, viszont a Reddit szerencsére figyel és nem felejt. Érdemes észben tartani, hogy szeptember végén elrajtol a Tokyo Game Show 2020 Online, ahol a Koei Tecmo kiadónak bőven lesz lehetősége bejelenteni a Ninja Gaiden Trilogy-t. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)