Hirdetés

Hamarosan új platformról szerezhetjük be 2019 egyik legjobb szerepjátékát

|

Egy egész éven át nem engedte az Epic, hogy a The Outer Worlds felkerüljön a Steamre, de most eljött az idő.

Hirdetés

Ritkábban hallani exkluzív megállapodásokról mostanában, mint akkor, amikor az Epic Games Store beindult, de még mindig vannak olyan játékok, amik először kizárólag oda kerülnek fel, és csak néhány hónappal később lesznek elérhetők a Valve konkurens platformján.

Ilyen a 2019. október 25-én megjelent The Outer Worlds is, ami egyébként a Microsoft Store-ból is megvásárolható volt - egyrészt azért, mert a játék megjelenésekor a fejlesztő Obsidian Entertainment már a Microsofthoz tartozott, másrészt pedig azért, mert azonnal bekerült az Xbox Game Passba.

Hirdetés

Az Epic és a Microsoft/Obsidian/Private Division (ez utóbbi a kiadó, csak hogy ne legyen egyszerű követni) megállapodása 12 hónapra szólt, így a kiváló RPG október 23-ától lesz megvásárolható a Steamen. Ha eddig csak azért nem játszottatok vele, mert görcsöt kaptok az EGS-től, most már ne fogjátok vissza magatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)